Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του domainefoivos.com και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο domainefoivos.com αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

Ναυτίλος λευκός

Λευκός ξηρός οίνος. Προστατευόμενη Γεωγραφική ένδειξη Πλαγιές Αίνου Κεφαλληνίας.

Ένα μέρος των φιαλών Ναυτίλος λευκός 2018, ωριμάζουν από πέρυσι, βυθισμένα, "υποβρύχια", κάτω από φρέσκο νερό, σε ειδικές δεξαμενές του οινοποιείου υπό ελεγχόμενες συνθήκες ! Μια νέα μέθοδος που επιτρέπει την ωρίμανση και την ενσωμάτωσή τους σε απόλυτες συνθήκες σταθερής θερμοκρασίας, σκότους και έλλειψης οξυγόνου!


μοσχάτο, μοσχατέλα, τσαούσι, βοστιλίδι.

Ψυχρή εκχύλιση πριν από τη ζύμωση για 8-10 ώρες σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία, παραλαβή αυστηρώς του προρώγου, ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, παραμονή του κρασιού με τις λεπτές οινολάσπες για περίπου ένα μήνα, φιλτράρισμα και εμφιάλωση.

λαμπερό πρασινωπό χρώμα. Εξαιρετικά πλούσια αρώματα με νότες φρέσκων εξωτικών φρούτων και γεύσεις αποξηραμένου αχλαδιού και πεπονιού που παραμένουν δίνοντας αφθονία και ένταση σε ένα τέλειο φινίρισμα. Δροσερή και έντονα αρωματική επίγευση.

Εξαιρετικό απεριτίφ. Συνοδεύει άριστα λευκά κρέατα, θαλασσινά, ψάρια, τυριά και φρούτα. Σερβίρεται στους 8-10 β. Κελσίου.

Nautilus 2016:  Gold Medal at Berliner Wein Trophy 2017

Nautilus 2018: Wine Advocate 2019: 91/100