Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του domainefoivos.com και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο domainefoivos.com αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποστολή

Επισκεφτείτε μας

Το Οινοποιείο Φοίβος βρίσκεται στο Βουνί Ληξουρίου (μετά τα Μαντζαβινάτα με κατεύθυνση προς Χαβριάτα), σχεδόν στην είσοδο του χωριού και απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Οι ιδιόκτητοι Αμπελώνες του Κτήματος εκτείνονται 1 χιλιόμετρο ΝΔ του Οινοποιείου, στην περιοχή Βάτσα Κατωγής, σε απόσταση 800 μέτρων από την θάλασσα, και τις παραλίες Βραχυνάρι & Άγ. Νικόλαος.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το Οινοποιείο Φοίβος, από 1 Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου. Στο Οινοποιείο λειτουργεί Έκθεση φωτογραφιών και αντιγράφων αγγείων κρασιού (είσοδος 5 € ανά άτομο), χώρος Γευσιγνωσίας και Πωλητήριο Κρασιών.

Τρίτη – Παρασκευή: 13.00 – 15.00 .

Όσο διαρκεί το πρόβλημα με τον COVID-19 το οινοποιείο μας θα είναι αποκλειστικά COVID FREE και θα κάνει γευσιγνωσία σε πιστοποιημένους covid free επισκέπτες.

Για οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία, ημέρα, ώρα και για επισκέψεις Γκρουπ, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:  τηλ. +30 26710 29505, email: info@domainefoivos.com.

www.domainefoivos.com,   Οινοποιείο Φοίβος, Βουνί Ληξουρίου, Τ.Κ. 28200, Κεφαλονιά

Διανομέας μας στην Αμερική:

Wines of Greece
10810 Inland Ave
Mira Loma, CA 91752
+1 (844) 831 9652
info@winesofgreece.com
www.winesofgreece.com